Followers

Thursday, April 14, 2011

A Milionaire Thanks to Mr Upprofits ;)

Hai Sumer..
Di entri kali ini..Dalila nak ucapkan

'A millionaire Thanks" to En Up profits @ En Fauzie Jasmani sbb sudi meng "Review" blog saya yg serba kekurangan ini..;)


 

Mr Upprofit is kind heart person ;)

Tq..

First time jumpe org yg sgt detail in Review others Blog..

Yela..lain org lain caranyer..kan2..?

Ape2 pun "terima kasih bnyk2.."

Cube tgok ni first2 masuk blog Mr UP..Jeng3x..berdebar2 gak..


ha..nampak? bukan main besar lagi..hehe..

Then tgok bawah lagi..


nampak x?



Detail betul MR Up..siap ade latar belakang nie..ish2..dahsyat..n HEBAT!

pastu dia nye komen..mesti la bernas2..tgok nieh..


Insyaallah..lepas nih Dalila akan try untuk blaja wat readmore tuh, buangkan lagu kesayangan nih..
yela..bukan semua org suker dgr..hahahaa..
i will update and upgrade the new stuff..hehe

Tq for ur advice ;)

Kalau korang nak try di" REVIEW" plak..Terjah sini.. MR UP


2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

hyee..singgah sini^^

::Mastura:Zakaria:: said...

hye..betul kata MR UP tu..lagu tu kalau nak letak jugak boleh.tp biar boleh on dan off....