Followers

Friday, May 6, 2011

smIL3 IS sIMpLE As ABC

Haip Cumer BlOgGer..
SelaMat Tghari..
You aLL da LuncH?

aLhamdulillah hari ni hr Jumaat..
Hari yG baik..
hehe..

Hepi Jek raSe hr Nie ;)
"SeNyuM..
x peRlu kata aPa-apa"

hehe..
So alaNg2 hr ni rehat 2jam..
Kwn2 akU ni ajak pi Lepak "port" biasE..
Kat mNe tuhs..?

Jeng3x..


SabAr2..RelaX2 dLu..

haha..Tnye dRiver nk g mNe?


Haha..
Sempat jEk Meng"candid" kN diri SenDri..
OKey la..
i bgTau ea..
Kteorgn g mKn aBc..
hehe..
So, tgOk tajuk kat ats tuh..
meSti dah TAw..kan2..?
hehe..

Hepi Sgt..
Sbb adE oRg bLanJe..
Ni kali keDua dah ade oRg bLanje aBc FraDOo..

Let's check it out!


WeLL..
sampai2 tRus order aBc 6..
Hehe..bawak Balik kat jiRan sebelah satu..;)
Sedap Ke?
So u aLL tGok dGn pandangan mata kasar PUn dah mCm sedap..
Haha..
Mkn apatah Lagi..

Aku tErtanye2..
Nape dia letak BnYk2 ea?
x rUgi ke..?
Hurmm..

Lepas tuh akU terpikir Lagi..
Sbb ape aBc nih sEdap?
KoraNg taU sbb ape..
haha..
Sbb aBg yg wat ABC ni Sembahyang Jumaat..hehe..
BtUL..sEyes..x tipu..!!

Sampai jek dKt kedai dia..
dia Trus ckp
"Deq..nak order abC ke? cepat2..aBg nk g sOlat JUmaat.."
hehe..
Patutla abc sedap jek..
OrG yg bUat nih pun pandai jaga SoLat..
patut la Abc pun Sedap..
dah la pemurah..
patutla pelanGgan raMai..
Best!

Jom Layan Gambar saT!


Hehe..Sempat Candid nGan bdaK2 praktikal Dr USIM.


Haha..Malu2 pLak YaSmeEn nih..kui3..


Haa..Ni kWn2 aku MeranGkap PraKtikaL dR Uitm Melaka..Ngee~
EnJoy..;)

aku Makan ape ye hr nih..?
Jom TGOk..


SwizZLing Yee Mee.
Hehe..
Nih kalau Lepak sini xde beNda lain akU mkn..
ni lah dia..hehe..

Fav aKu sama Mcm aBg Ben Shaari kan2..?kan..?haha..
Sje jek Ngade~
Okla..
x mO jeALous2 nGan aku ea..
Nak g Mkn sini bGtau aku..hehe..

Jom layaN gaMbar2 akU canDid..



BLur2 sket gaMbar nih..;)

Last but nOt Least..

Hepi BerBlogging ;)






4 comments:

mayu said...

bezzz gilee dapat ABC free... hehehe.... tak penah ade org blanje nih.... hihii

iela.. slamat p perlis... balik nati bawak ole2.....

=)

Dalila said...

mayu> haha..beNda fRee best ea..biLer ko pLak nak bLanje akU abC..hehe..

ko nak ole2 ape?aku bG spEseL punYer..hehe

mayu said...

before korg abis prac kan nak p jalan2 men ice skating.... ak blanje ko mase tu je laaa... haha ak nak ole2 yg paling mahal... demand sikit hahahahha...... =p

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D