Followers

Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Blog review oleh WawaZameri.com


Hai Wawa..nak join segmen wawa nie..
Ok, firstly nak kna wat entri kan..mengikut syarat2 nye disini BLOG WAWA

Firstly tengok blog wawa nie..memang ikhlas terdetik..Cantiknyer..
xcaya..? Terjah sendiri..
For me, she is creative person..
tengokla cara dia hias blog dia..bagai.."So CREATIvE" rite..?
and she like "piNk coloUr"

In her blog also" she sells her creativity to all blogger outside..who like her work to made your blog creative like her"
I dah tgok dia nye blog..i mmg suka sgt2..
sape2 yg nak buat tempahan..mcm template ke, header ke, atau shoutbox lawa2..u all WAJIB terjah blog wawa nie..;)

This is the example to SHOW how creative WAWA made her design: 


Hai semua, Wawa ada buka tempahan untuk menempah header / template / frame shoutbox. Wawa buat simple je, sebab Wawa bukan pro sangat. So harga pun tak mahal, Pasal harga boleh rujuk dekat entri ni. So kalau nak order boleh click order form dekat bawah atau contact email I at :wawazameri@gmail.com / Fan page Wawa's Blog

Hope you like it. Love - Wawa Zam


Sweetkan..? Serius..x tipu..Jom kiter gather2 join..
wawa> sorry copy ur advertising nie..SO SWEET..hehe..

So..i nak tag kawan I:

4 comments:

Wawa Zameri said...

oh my God, siap advertise i punye bsnes, keke thanks a lot my dear :)

Dalila said...

it's alrite..TQVM visit my Blog..hehe

Dayana AZ said...

dalila :)! dayana jalan2 sini!

Dalila said...

jalan2 kat tempat dayana gak td ;)