Followers

Wednesday, March 30, 2011

Hadiah Percuma First Journey


Hai cumer..sempat lagi rasanyer nak join 1 lagi Contest dr Blog First  Journey ;)
Sempena pembukaan Blog First Journey, owner Blog nie bermurah hati utk bg hadiah berupa wang tunai..

Banner nye Comel2 plak tuhs.. 
Maybe anak owner blog nihs..
Hehe..

ANIQ and AIEMAN
SOFEA and ANIQ
Ala2 tomiey kan..? So Cute ;)

Letak gambar banyak2 sket bleh ke..?hehe..


Comei nye..kecik2 da pandai posing..
teringat kat my kazen yg cute tuhs..;)
Nama si pemilik gambar ni SOFEA

Hadiah2 nye ialah:

Jeng3x..

1st prize: RM100
2nd prize: RM80
3rd prize: RM50

ade juga hadiah saguhati..

Syarat2 nya ialah: 

Jeng3x..

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun.
2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4. Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok. 



Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011.


Saya nak Tag:








6 comments:

Solihin Zubir said...

alahai.. comelnya sofea...
geram plak tgok.. heheh..

Solihin Zubir said...

alahai...
comelnya sofea..
geram tgok.. heheh..

dwaty said...

gud luck...

n dah follow...

Murni Delights said...

ERM..thanks dalila tag saya..cam ne erk..saya tak pndai sgt nak join contest jadi saya just pick pic yang comel2 je pas tu join erk..
he..he

cik ubi said...

comel comel..

Qaseh dalia adelia said...

utk edit pic gerak2 tu kena download software dia kat sini

http://www.qasehdalia.com/2010/10/xiu-xiu-photo-editor.html