Followers

Friday, April 1, 2011

Saat Dayana AZ 'RAJIN' untuk REVIEW"

hehe..balik opis td sgt penat..tp x penat untuk bukak blog nihs..hehe..
Ayat xbleh blah kan..
Disaat ku tiada apa idea nak post nie..tetiba nampak entri kat DAYANA AZ BLOG..
hehe..Oleh sebab dia rajin wat entri nie..
Miss Dalila pun dengan rajinnye nak join..hahaha...
Syarat2 nye kna letak banner nihs dlu..

Nak wat entri pasal Dayana AZ..?
Alamak..cmne ye..hehe..
Dayana baru umur 18 thn..
kire 18 thn tuhs muda lagi dr aku la kan..?hehe..
So, baru lepas spm..nga blaja keta la tu kan..
Nampak dienya status baru nak amik lesen..hehe..
Ape2 pun 'Good Luck ok..? Semoga berjaya menjadi pemandu berhemah..
Mentang2 la dlm paper duk kuar pemandu perempuan merbahaya..aduhai..
xbnyk yg aku tau pasal Dayana AZ nihs..

Juz Hope she wiling to 'Ngomen" and 'RevieW' my Blog yg x seberapa nihs..hehe..
ok.TQVM

2 comments:

Dayana AZ said...

time kasih join! :D dayana continue review lepas blog habis construction oke! baru la senang nak tengok post review akak nanti :)!

btw,
dayana da dpt lesen p keta dah kak hehe :p 11/3 da, yg tinggal moto je :)
thanks for the wish! nti slalu2lah tgk blog Dayana oke :) dayana akan update pasal review ni hehe

Dalila said...

hehe..Ye ke da dpt lesen?
Congrate ;)

TQVM sudi review blog ni ;)