Followers

Monday, April 11, 2011

Senyum..xperlu kata apa-apa.

Hai selamat malam sumer.
Hari ni lepas post entri nih aku nak offline.
Ade kje yg perlu diberekan.hehe.
Firstly, tq sudi visit Blog ku ini..hehe..
Jgn lupe join Segmen Bloglist kat blog aku. hehe..

Okehs, ape yg aku nk citer hari ini..
xde ape-ape sgt pon..sje nak menaip..haahaa.
Ok, hari Ahad tu pg2 lg g jogging..
Pastu melayan kerenah si budak kecik comel Adina Hanim..
Sape tuhs..?hehe..


Kazen aku yg suke sgt merayap kat umah aku..hehe..
Hari jumaat dah ade kat umah aku..Si kecik yg bulat + comeL..
Ni anak aunty aku..
Penat melayan kerenah si kecik ini ;) tp aku suke ! wink =P

Kebetulan akak aku nk g shopping kasut..
aku bawak kanak2 riang ini bermain..
tengok tuhs seronok dia main..


Naik keta muzik ni kna masuk 1 token..


Sempat lagi posing..hehe..
Adina yg jadik pemandu..yg besar penumpang..kih5..aku x masuk la..
kasi chance bdak2 nih main..

Adoi..penat bwak bdak2 kecik ni g giant..
Dia nak pegang sume benda yg ade kat situ..
Aku pegang tudung, dia pegang tudung..
aku tgok kasut, dia try..
padahal kasut tuh besar kot..
Sabor jek..
Aku tgok akak kedai kasut mcm nak marah jek..
Taw2 la bdak kecik..

Ok, ape yg aku nak citer sebenarnyer..
Owh ye..kadang2 kita penat, kita ade banyak masalah..kan2..?
Perlu ke kte bgtau org kte ade masalah? depends..sume org ade masalah..
Mcm2 masalah..
How to handle..?
It's depends..Soome take positive way..some choose negative way..hehe..

Ade satu falsafah nihs..
"the same wind blows on us, the difference is the set of the sail"
maksudnye..
Angin yg bertiup adalah angin yg sama pd kita semua..tp yg mengemudinya adalah kita sendiri..
itu ikut pemahaman aku la..klu korang translate lain pun bleh..hehe..

"No matter how we see it, no matter what happens to everybody..its nt what happened that determined your life, but..its what you do about it.."

Set your sail of better thinking..;)

Jadilah seorang yg alwiz  +VE Thinker

Kadang-kadang aku rasa tenang dgn melihat muke Si Comel nihs jek..nape ea?
Mungkin budak kecik nihs suci..means xde dosa..So, jom tengok muke adeq2 korang..ahaks! sje melawak..
jgn marah2..nnti cepat tua..=)

Okla..aku nak melabuhkan tirai dah..

Selit2 gambar yg aku Click+ click dgn Si Cumil.. 


Blur la plak...hehe..


haa..jadi pon =)
Sama tak..? mcm kembar jek...?perasan jek..hahaha..


okla..Gudnite~
jgn Lupe tuhs masuk Segmen Miss Dalila Blog..hehe

 Jumpe lagi di entri lain ;)



8 comments:

aniswany said...

sonok kan layan kanak riang nih =p

Henry Zackery said...

sweet senyuman anda :)

Lelaki Oh Lelaki

Dalila said...

anis> haha..memang pon.kdg2 tergelak sorang =)

henry> TQ =)

Anonymous said...

cantik adina...hehe..tgok la sape kazen dia plak kn...haha

fad ali said...

awak di tag!

fad ali said...

nah..silap2...huhu

http://izzlorna.com/izzlorna-com-1st-special-giveaway

maaf yek!

ejulz said...

tgk gmbr budak2 camni rindu anak buah kat kpg..

cik fai said...

comelnyeee senyuman dia :)