Followers

Tuesday, August 23, 2011

Mary Kay Global

Just waNna share here :


(Mary Kay Incorporation Logo)

What's a great! Mary kay had expanded more than 30 market which :
1) Argentina
2) Australia
3) Brazil
4) Canada
5) China
6) Czcech Republic
7) El Salvador
8) Finland
9) Germany
10) Guatemala
11) Hong Kong
12) India
13) Kazakhtan
14) Malaysia
15) Mexico
16) Moldova
17) New Zealand
18) Norway
19) Philipines
20) Poland 
21) Portugal
22) Russia
23) Singapore
24) Slovakia
25) Spain
26) Sweeden
27) Taiwan
28) United Kingdom
29)Ukrainne
30) United States
31) Uruguay

*Owh, mesir xde rupanye..haha.. actually i'm been looking for Mesir because one of my friends who study there interested with this product. She had engagement on 5 september 2011 and wanna use this product. Nevermind, just buy from me.hehe..

Just for you all information, Mary Kay is not a MLM company, it is direct selling company which we sell the product after customer try it first ;)

INfo:
Company

Mary Kay Inc. ialah salah satu penjual produk penjagaan kulit dan kosmetik berwarna secara langsung terbesar didunia. Lebih daripada dua juta wanita di lebih 35 buah negara di seluruh duni telah menjadi Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay. Dengan menawarkan peluang menjual produk berkualiti kepada orang yang berkesungguhan, Mary Kay kini menjadi sebuah syarikat global bilion dolar.

Beauty Consultant

Perunding Kecantikan Bebas kami gembira menjadi sebahagian daripada komuniti global yang saling mendorong, memupuk persaudaraan dan motivasi. Dengan perniagaan Mary Kay yang anda libatkan diri, anda tidak akan bersendirian kerana Syarikat menyediakan pelbagai jenis program pendidikan dan sokongan yang berterusan.

The Product

Kebanyakan daripada Perunding Kecantikan Bebaskami memulakan perniagaaan mereka hanya kerana mereka sukakan produk kami dan mahu berkongsi produk ini dengan orang lain. ;D


No comments: