Followers

Sunday, October 23, 2011

HELLoo ;P

HaIp to aLL..
haha..Sempat jek Ms Dalila nk mengePost blog nihs..
weLL actually i'm at my friends rOom..
sinCe she haVe a broadband so i pinjam sat nk ngepost kat bLog..
sEdihhh..!! .hahhaaha..(ayat kawan akU yg seNgaL)

weLL td study nak quiz esok..
since akU cepat jek wat kje sO aku bleh la menyelam minUm kopi sat..hahha..
Miss SomeOne ma!!

aiGoo..!
well bnyk benda best berlaku lately..hehe..
tp mCm x cukup la masa aku nak ngePost panjang2 kat sini..
sat lagi nak p stUdy aUdit..
DR Gan ade bg HomewOrk ma..
so toLong la rajin kan diri ek..haha..
wlpun mata daH nak terkatup nih..nGeh2x..

Ok tajuk pertama : Jejak Kekasih..eh silap Jejak Kasih..hahha..

okeh..ni akU short kn cte jek..
malas nak taip pnjg2..
on that day (selasa i think..maybe) huahua..
akU naik lift ke 14th flOor..biaselah..kelas akaun sumer floOr 13 or 14 jek..
sO aku naik lift nih kaN..
then terpaNdaNg la mamat nih..
dier teNung mat ai..
seMacam jek..(dlm hati..emm perasan jek akU ni)
haha.. mCm tu la ble dLm hati ade tamaN..kih5..
xla.. tipu jek..
akU x bertaman2 pun time nih..
kelam kabut nak g clasS..
klU lambat kna nYanYi  ma..hahha..
sO aku pun sesampai nye kat tingkat 14 tuh  akU pun cepat2 letak beg kat dlm clasS..
Lor..lecturer x masUk pon lagi..nasiB baik..
sO kuar p jln2 jaP..haha..sejuk la dlm clas..mcm ais..
sO duk kat koridOr..
kebetulan mmg student suke lepak kat koridor tuh beramai2...
akU pun joIn the genG la..
lg pUn ade kerusi panjaNg di situ..
sO duduk2 borak2 sama temaN2 la konon nye! haha..
Lawak jek ;P

nak dijadikaN cte..akU nampak la mamat td..
sekaLi panDang mcm knaL jerk...
tapi x Ingat! dimana Yek??? ngEh2x..
akU pon borak2 lagi..
tapi akU perasan la kan mamat nih duk tgOk2 akU..
haa..suDah...akU yg perasaN ke mmg dier duk usHa akU..
wELL akU tgok jek la mamat nih..
muke dier ala-ala chinese look gtu..
hMm..akU knaL ke ek??
Lupe la...lantakla...hehe..
Then, aku pUn duk layan kwn2 tnye pasal ape ntah..layan jek...
tetibe aku perasan mamat nih duk tepi akU..
huRmm.. i'm curious actuaLLy..
dia masih duk tgOk2 kat kteorg..
erMm..muke mcm budak junIor jek..malas doh nak layan budak2 nih...
tetibe kwn dier dtg panggil letak beg..
maYbe clas yg dier nak masuk tuh ade student lagi..tu yg dia lepak2 kat luaR tu..hhaha..

nk taw lagi x cte nih?
hhaaha..tgu next entri..tetibe akU nak bg saspeNs kat readers..kuang3x...

tGu ek.. ;P



haha.. pakwe barU lepas sIwOn oPPa..
Jung Yong Hwa ;)
SaranGhae!!

1 comment:

puYoq d'AnKaboot said...

alololooooo...Chiannn...!