Followers

Sunday, April 17, 2011

Dalam hati ade taman ;)

Hai Camat Malam..
Mata yg nGantuK jd seGar dek di terjah Oleh Sifu BEN ASHAARI..
Seyes..Dlm hati ade taman bungEr~ wink! =P



hehe..hari-hari bukak bLog Sifu BEN..
tgok blok org lain duk appear kat blog Sifu BEN..
agak2 aku ade peluang x..?
tnye sama diri sendiri..
and akhirnye..

it's the final count down..hehe..

akhirnye..

BEN ASHAARI terjah blog aku!

(impian blogger baru mCm aku nih..jd kenyataan)

BEN ASHAARI follow blog aku gak ;) (sukeNyerr...;) wink! =P )


Dengan tergopoh gapah aku meng 'edit' this entri..hehe.. ;)

Tunjuk ajar mu SIFU..hehe..

TQ MR BEN! ;)


Apa yg Sifu BEN ASHAARI kata kat blog dia pasal blog aku tuhs?

aku dah wat Ben Ashaari terharu ea? uhuk2..sob2..

xla..aku ikhlas :)

aku kan peminat setia blog dia ;)

Nak taw?










5 comments:

Mira Zali said...

yeah ! tahniah !

^_^

Dalila said...

tQ mira..

Cepat jek awak Ngomen2~

xtdow lagi?

Encik Amman said...

nice blog. hehe.. wah abg ben promote tu. :) congrats. haha
btway folow kamu :)

EJA said...

salam ziarah singgah dari blog abg ben.. tahniah.. eja ada buat soalan dan tujukan pd abg ben dan abg ben dah jwb pun nak tahu soalan apa jom follow dan komen blog eja ye :)

puYoq d'AnKaboot said...

Si Otak Bernas Ini BerIdea:

"Ai..Jgn nak bertaman sangat..Cube tgk sape follower ko sblom Mr Ben tu...! Klu budak tu tak jadi folower ko, tak brani la Mr Ben tu nak follow ko jgak...!"

(kui..kui..kui....!)