Followers

Sunday, April 17, 2011

Tak Boleh Follow ke kalau dah 300 blog?

Hai Blogger.

Camat Tgahari..Dah mkn Blom?

Haha..aku nak tnye sket..

Sbb td aku dok best2 follow org lain nye blog smbil2 bce entri.

Tetiba kuar nih..



You already follow the maximum number of Blog (300)..? Unfollow some other first..?

Biar betik..

xkan bleh 300 blog jek..Pliz..

Ni mungkin salah..

Ke aku yg x reti nak set setting ke ape..?

So skunk nih aku x leh follow blog lain dah la..?

Pliz help me da' GENIUS2 Blogger..!

Help...!!! Help...!!

Kompius..;(

5 comments:

solo molo said...

pernah kena macam ni...
memula macam pening jugak...
takkanla bole follow 300 blog je...
kena follow dari blog yang kita nak follow tu sendiri...
baru bole...
kalo tekan button manage dan letak url blog tue, memang akan kuar error msg macam tue...



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-solomolo-filem-tempatan-terbaek.html

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

erm... no comment... xpernah jadi kat scha lagi...

erm.. try la tgk setting tue... msty ad something...

scha bley je FOLLOW sampai 1000>> blog2 lain...

=))

Red said...

unfollow aje mana blog y tak perlu..

~C-K-K~ said...

xtau lahh.. sbb xpenah terjadi lagi.. blog yg sy follow xsmpai 300 lagi kot..

SarahSuhaimi said...

sama la kte..hurm..